tisdag 8 mars 2011

Årsmöte Naprapatförbundet 2 april

Svenska Naprapatförbundet bjuder in till en kongressdag på temat Manuell Medicin, följt av Svenska Naprapatförbundets årsmöte dagen efter. Årets evenemang hålls på Aros Congress 150 m från centralstationen i Västerås.

RixData kommer att finnas med som utställare och du hittar oss i på utställarplats 11. Vi kommer att visa upp vår senaste version av journalsystemet WinEazy Guld | Journalprogram för dig!

Fredagens program är öppet för alla som är intresserade av manuell medicin och inbokade föreläsare är bl.a. kiropraktorer från den danska utbildningen i Odense. Detta kommer att kompletteras med 1-2 internationella föreläsare och även aktuell naprapatforskning kommer att presenteras.

Med cirka 300 deltagare är FoMM ett "stort" evenemang inom manuell medicin i Sverige och inbjudan sprids via de aktuella yrkesgruppernas organisationeri Sverige. Naprapatförbunden i Norge och Finland sprider också inbjudan till sina medlemmar. Är man Manuellmedicinare ska man inte kunna missa detta evenemang så lätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar