måndag 19 november 2012

Penttis Sjukgymnastik & Idrottsskador


Månadens profil November

En sjukgymnastisk verksamhet i ett fåmansbolag. Vi är för tillfället 4 personer som är i trafik på kliniken. Ambitionen är att vi skall sträva efter att vara optimalt uppdaterade på den aktuella vetenskapliga kunskapsnivå om vävnadstolerans, träning och mekanoterapi samt kombinera detta med en empirisk erfarenhet anpassad till individens önskemål och funktionsförmåga. Kundkretsen är mellan 2 och 92 år. En viss övervikt mot idrottsmedicin både för små barn, gamla unga, elitidrottare, motionärer, medelålders och både unga gamla samt gamla gamla medmänniskor! Utbildning av både studerande på olika utbildningsnivåer samt idrottsledare är annan angelägen del av verksamheten.


Varför vi använder WinEazy journalprogram är enkelheten för oss användare. Det finns stora möjligheter att kunna ta ut statistik och den spännvidd av möjligheter som systemet ger oss.

WinEazy journalprogram underlättar arbetet med dokumentation, kommunikation och statistik. Det är ett stabilt ”ben” som gör det möjligt att effektivisera arbetet. RixData har snabb och god support med korta kontaktvägar. Ingen långbänk!

Under den tid jag har använt mig av RixDatas programvaror har det undan för undan skett uppdateringar och anpassningar av programvaran. Jag tycker att WinEazy journalprogram alltid är med i tiden när det sker förändringar och ställs krav från myndigheter, kunder och leverantörer. Ett annat stort plus är att RixData är jordnära och håller på det bästa av alla hockeylag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar